Ron de Wit

Ik ben Ron de Wit.

 

Ik ben in 1994 van Den Haag naar Wijhe verhuisd omdat mijn toenmalige werk ging decentraliseren en ik in Zwolle kon werken. In 2010 heb ik, naast mijn werk als ambtenaar, samen met een compagnon in Zwolle-zuid een dag-horecazaak opgezet. In ben geen ambtenaar meer en de zaak is inmiddels verkocht. Vanaf 2013 werk ik als zelfstandig ondernemer.

Ik ben gecertificeerd barista(trainer). Mijn werk bestaat uit het geven van advies, trainingen en workshops of ik word ingehuurd als barista voor op een evenement.

Tegenwoordig werk ik met twee koffievrienden samen in een espressobar in Zwolle. We zijn recent begonnen met het roosteren van koffiebonen, zodat we ons eigen merk koffiebonen hebben.

In mijn vrije tijd kan genieten van alles wat met smaak te maken heeft. Dus uit eten gaan of een whisky of wijnproeverij bijwonen, daar word ik blij van.

 

Gemeentebelangen Olst-Wijhe kan, los van een landelijke partijlijn, zelf bepalen wat goed is voor onze inwoners. Dat vind ik zo logisch, dat ik me vanaf 2015 raadslid ben namens GB.

Ik houd me binnen de fractie bezig met: verkeer en groen, economie, dienstverlening en zorg.

Verder zit ik namens de raad in de Rekenkamercommissie en ben ik voorzitter van de raadswerkgroep bestuurlijke vernieuwing.

Design by Gemeentebelangen Olst-Wijhe
Wilco Klumper ©2021

Privacy Policy