Cynthia Roessink

 

Ik ben Cynthia Roessink, geboren en getogen in 1987 te Wijhe. Ik ben getrouwd met Dave en we hebben samen 3 zonen. Wij wonen in Wijhe op loopafstand van de prachtige IJssel.

 

Ik sta midden in de samenleving. Ik heb te maken met scholen, verenigen, sport en opa en oma. Ik kan me goed inleven in jongeren en inwoners van Olst-Wijhe en voor hen een volksvertegenwoordiger zijn. Maatschappelijke voorzieningen voor alle leeftijden moeten er zijn. We mogen absoluut geen leeftijdsgroep tekort doen. Ouderen hebben meer aandacht en zorg nodig, inclusief goede woonvoorzieningen. Jeugd heeft een eigen plek nodig en een keet hoort daar bij. Tradities als carbid en dorpsfeesten zijn mij heilig en sporten moet voor iedereen mogelijk zijn.

 

Op dit moment ben ik werkzaam als docent omgangskunde op het beautycollege van ROC Midden Utrecht. Mijn opleiding en achtergrond ligt bij de jeugdzorg. Mijn portefeuilles zijn ook jeugd en onderwijs. Dit heeft mijn aandacht altijd erg getrokken. Hier ligt mijn hart en ik ga voor een veilige leefomgeving van onze dierbaarste bezitten, onze kinderen.