Bestuur

Het bestuur van Gemeentebelangen Olst-Wijhe houdt zich bezig met het goed besturen van de vereniging. Hierbij horen onder andere een goed financieel beleid, ledenwerving, organisatie van de algemene ledenvergaderingen en natuurlijk verkiezingen.

Heeft u interesse om mee te helpen? Neem dan contact op met het bestuur via de contact pagina.

Het bestuur bestaat uit:

Gerbert van Tilborg ((interim) voorzitter en penningmeester)

Ik draag graag mijn steentje bij aan een betere leefomgeving en een goed bestuur in onze gemeente. Omdat ik als zelfstandig projectmanager gewend ben te organiseren en verantwoording af te leggen is mijn inzet voor Gemeentebelangen Olst-Wijhe voor mij een logische keuze.

Driek ter Beek bestuurslid

In dagelijks leven detaillist in de verkoop van vis. Zie en hoor daarom veel m.b.t. onze gemeente. Daar is ook mijn liefde ontstaan voor de Gemeente Olst-Wijhe.

Grote betrokkenheid bij dagelijks gebeuren en sporten. Vandaar mijn keuze voor Gemeente Belangen die staat en opkomt voor iedere bewoner van onze geweldige gemeente.

Rietje Kuipers – van Dalen secretaris

Na mijn opleiding aan de Pedagogische Academie kreeg ik ruim 40 jaar geleden mijn eerste baan als onderwijzeres aan de Ter Stegeschool in Olst en kwam ik ook te wonen in deze mooie gemeente aan de IJssel.  Na een kleine periode ergens anders te hebben gewoond, i.v.m. werk toch weer teruggekeerd naar deze prachtige regio in Salland en ben nu al meer dan 25 jaar woonachtig op de Boskamp.  Omdat deze gemeente mij na aan het hart ligt ben ik vrijwilliger bij de (toen nog) VVV Olst geworden en aansluitend in het bestuur van de Touristinfo Olst-Wijhe als secretaris gekomen. Nadat ik gestopt was met werk op school ben ik toch nog zijdelings hierbij betrokken als  vrijwilliger Scholencommissie bij Muzieknetwerk Salland dat instrumentaal muziekonderwijs binnen de basisschool  verzorgt.

Mijn politieke voorkeur gaat uit naar Gemeentebelangen Olst-Wijhe, omdat deze partij niet links of rechts is, maar kijkt naar wat het beste is voor deze gemeente en zijn inwoners.

Mariaan Niemeijer bestuurslid

Geboren te Olst op 15 december 1942 en woon nog steeds in Olst.

Sinds de oprichting van Gemeentebelangen ben ik vanaf de kieslijst op plaats 30 naar boven “geschoten ”naar plek 1. Eerst bij GB Olst als raadslid en later bij GB Olst-Wijhe.

Ruim 26 jaar als raadslid/fractievoorzitter de belangen van de burger van Olst-Wijhe zo goed mogelijk behartigd. Als dank hiervoor tot Lid van Verdienste van Gemeentebelangen en ook hiervoor Koninklijk onderscheiden tot lid van Verdienste in de Orde van Oranje Nassau.

Mijn werkzame leven speelde zich af in de ICT met als basis mede hiervoor de studies Systeem analist/ontwerper, Bedrijfseconomie, Bedrijfskunde, Directievoeringen en enkele hobby cursussen zoals b.v. het Horeca vakdiploma mede t.b.v. Sportclub Overwetering.

Werkzaamheden vonden plaats van Groningen tot Amsterdam als interim manager en het reorganiseren en automatiseren van de financiële administraties bij bedrijven.

Naast werk heb ik mij ingezet als penningmeester/wnd voorzitter bij Overwetering, voorzitter van ABC (boksver.) Deventer, voorzitter WV Salland.

Design by Gemeentebelangen Olst-Wijhe
Wilco Klumper ©2021

Privacy Policy