Wethouder

Marcel Blind
Portefeuilles:

  • Eerste locoburgemeester
  • Wonen en grondbeleid
  • Duurzaamheid (milieu, afval, energietransitie)
  • Openbare ruimte (groenbeleid, wegen, klimaatadaptatie, water binnendijks)
  • Mobiliteit (maatwerk vervoer, openbaar vervoer, verkeersveiligheid)
  • Communicatie en participatie (waaronder ook kernencontact)
  • Jeugd (jeugdzorg, spelen)

Hallo!

 

Leuk dat je even doorklikt en wat meer over mij te weten wilt komen.

 

Ik ben geboren en getogen in Olst. Geboren aan de Beatrixstraat en getogen aan de Rozenhof, beiden in het dorp Olst. Nu woon ik al weer bijna 20 jaar net buiten Boskamp op een mooie plek in het groen. Voel mij daarom ook een echte Sallander en zie mijzelf ook niet zo snel ergens anders wonen. Het is hier mooi en goed zeg ik altijd.

 

Ik ben in 2009 politiek actief geworden nadat ik een tijdje heb rondgelopen met het idee dat ik iets terug wilde doen voor de maatschappij. Ik ben eigenlijk altijd zelfstandig ondernemer geweest en ben dankbaar voor de kansen die mij geboden zijn vandaar. De interesse in politiek en bestuur zorgde er voor dat ik daar ook mijn bijdrage wilde leveren. Omdat ik qua politieke voorkeur niet makkelijk in een hokje ben te plaatsen en van mening ben dat een sterke politieke ideologie niet de beste manier is om een gemeente te besturen viel als vanzelf mijn keuze op de lokale politieke partij Gemeentebelangen Olst-Wijhe. Gewoon doen wat nodig is op het moment dat het gevraagd wordt en handelen voor en met de inwoners. Samen bepaal je wat Olst-Wijhe nodig heeft en dat doe je niet vanuit een landelijke lijn is mijn overtuiging.

 

Ik was van 2010-2014 raadslid en in 2014 werd ik wethouder. Dat doe ik nog steeds met heel veel plezier. Wil je mij een keer spreken over het werk als wethouder of heb je zelf interesse om politiek actief te worden, neem gerust contact op. Mijn e-mail adres is: m.blind@olst-wijhe.nl

Design by Gemeentebelangen Olst-Wijhe
©2021

Privacy Policy