Gerbert van Tilborg

Mijn naam is Gerbert van Tilborg, ik ben getrouwd met Martine en we wonen inmiddels 14 jaar met veel plezier in Middel. Ik werk als zelfstandig ICT-projectmanager bij organisaties in (bijna) heel Nederland, hierbij voer ik voornamelijk projecten uit die gaan over bereikbaarheid en telefonie.
In de afgelopen acht jaar heb ik als voorzitter van het plaatselijk belang in Middel veel geleerd over het wonen in Middel en Olst-Wijhe, over het gemeentebeleid, gemaakte keuzes en de gevolgen daarvan voor inwoners.
Vanuit het bestuur van Gemeentebelangen heb ik al kennis mogen maken met het werk in de gemeenteraad. Ik vind het belangrijk dat de gemeente goed wordt bestuurd en dat hierbij het belang van alle inwoners wordt vertegenwoordigd. Hieraan wil ik, als lid van de gemeenteraad, een bijdrage leveren.
Vanuit Gemeentebelangen willen we de afstand tussen de inwoners en de lokale politiek verkleinen, hiervoor zijn informatie en beelden vanuit inwoners nodig. Bij de projecten die ik in mijn werk uitvoer blijkt elke keer weer dat ook verwachtingen en communicatie erg belangrijk zijn. Dat neem ik dan ook mee naar de gemeenteraad; welke keuzes maken we, wat betekent dat en hoe zorgen we voor een goede communicatie hierover.
Ik vind het belangrijk dat de middelen die beschikbaar zijn voor Olst-Wijhe doelmatig wordt ingezet. Dat betekent voor mij dat inwoners, verenigingen en organisaties worden ondersteund wanneer dat nodig is, en ook dat er vertrouwen is in wat inwoners zelf kunnen en willen regelen. Dit met als doel dat het leuk wonen en werken is in Olst-Wijhe en dat de lasten voor inwoners daarbij niet onnodig hoog worden.

Design by Gemeentebelangen Olst-Wijhe
Wilco Klumper ©2021

Privacy Policy